Rijschool DenK
Rijlessen B | Spoedopleiding | Automaatles | Rijopleiding in stappen | TussenTijdse Toets

Rijopleiding automaat (automaatles, automaatrijles)

Bij ons is het mogelijk om in eigen tempo te werken naar jouw automaat-rijbewijs. Jij kan zelf een geruime tijd van tevoren de rijlessen inplannen. Alles is mogelijk!

Leren rijden wordt makkelijker met automaatles!

Niet voor iedereen is leren schakelen even belangrijk. Het schakelen wordt door sommigen als de grootste hindernis van de rijles gezien. Niet verwonderlijk, want daarnaast moet je ook nog letten op het verkeer en jouw omgeving. Door te kiezen voor rijden in een automaat, en automaat-examen, wordt rijden eenvoudiger. Bijzondere manoeuvres zoals: invoegen, fileparkeren of keren door middel van drie keer steken, zijn geen uitdaging meer!

Ook voor mensen met een verminderd motoriek, faalangst of rijangst

Precies daarom is onze Honda Insight Hybride-automaat een uitkomst voor mensen met een verminderde motoriek. En omdat automaat-rijden eenvoudiger en rustiger is, wordt het ook aangeraden bij examenangst of faalangst. Je kan meer tijd nemen om jouw omgeving te bekijken en dit geeft rust en vertrouwen tijdens de rijles. Sneller slagen maar dan zonder de stress, wie wil dat niet? Rijles in Amsterdam is tenslotte al moeilijk genoeg!

Voor een groene en voordelige toekomst

Als je kiest voor rijlessen in een automaat, kies je voor een groene toekomst. Hybrides zijn standaard in automaat-uitvoering en dus rijd je een stuk zuiniger en leer je bewuster rijden. Ook door minder te tanken (200 km verder per tankbeurt) en zuiniger rijden betekent automaat-rijden dat je voordeliger en groener uit bent.

De voordelen van Rijschool DenK op een rijtje:

De voordelen van automaatles en automaat-examen